Thursday, October 14, 2010

Konsert Adam Lambert Live in KL 2010


KHAMIS 14 OKT 2010

Malam ni Adi dapat tiket untuk menyaksikan Adam Lambert Live in KL...Adi dapat tiket pun dalam pukul 6 ptg! Hehehe..

Pic: Berger Stadium yang Sedap!!

Lepas kerja dalam pukul 8 malam , Adi terus ke Stadium Putra Bukit Jalil. Walaupun ada amaran tentang ada orang yang nak buat bantahan pasal konsert ini. Tapi semasa ADi sampai ke lokasi konsert dengan Nazri ( boss Era ) , memang takde apa apa la..mungkin bantahan tu dah lepas kot...tanpa berlengah kitarang terus masuk ke dalam dewan...


Pic: Bola Kuning yang besar!! Dah jadi macam taman kanak kanak lak..huhuhu


Memang dalam stadium dah penuh orang , dan suasananya cukup meriah dan bertenaga..dengan sorakan orang ramai..memang Adi harus akui ini adalah crowd yang paling best Adi pernah tengok kat KL ni...err selepas konsert Reunion AF1 kat KLCC suatu masa dulu (nak jugak!!!)....hehehehe .sebelum konsert..diarang bermain bole gergasi yang berwarna kuning...boink!! Boink!!!

Pic: Dengan Nurul...Nurul ni tengok konsert pun bergaya giler


Pic: Dengan Ean Hitz.FM


Pic: Nurul dan Ezlyn...Ezlyn datang sempoi jer..tak pakai mekap pun.

.
Lepas tu terjumpa la jugak beberapa orang artis yang datang malam ni, antaranya Nurul , Ezlynn dan ramai lagi kot!!!! Kawan kawan dari radio AMP yang lain pun ada juga seperti Aaron Pinto dari Mix FM, Ean dan Jin dari Hitz.fm pun ada jugak...hehehe...


Pic: Adam lambert mula beraksi...sorry la Adi jauh kat belakang..


Pic: Pentas simple jer...tapi lighting memang hebat...sound system...hmmm...bingit sgt..

Konsert Adam Lambert bermula jam 9 malam, pergh suara mamat ni memang power la..setiap kalau dia tarik suara dia , mesti peminat menjerit punya lah!! huhuhu...Malam ni Adam lambert mengenakan pakaian yang sopan , walaupun glamer...dia pun tak banyak bercakap..dari satu lagu..ke satu lagu dia teruskan menyanyi...hehehe


Pic: Wah ada laser la...cantik!!


Pic: Agaknya kat Jalan Pasar, ada jual tak laser ni?...hmmm


Antara yang menarik sepanjang konsert ini ialah persembahan laser yang cantik..walaupun tak banyak...tapi ianya memang menaikkan mood la...lepas ni kalau local konsert ada pasang laser laser ni memang hebat la....




Tapi Adi tak lama kat konsert ni, sebab Adi nak dengar lagu "What do u Want From Me" jer..tapi kurang menyengat pulak..sebab lagu ni dia buat dlm versi akustik pulak dan ianya agak pendek dari versi asal...hehehe....lagu tu adalah lagu yang kelima dinyanyikan oleh Adam lambert...hahaha...(coz Adi suka lagi ni jer dari Adam Lambert)....

Lepas tu keluar dan terus pergi lepak minum teh tarik ngan Nazri dan Burn kat Seri Kembangan!!!























































2 comments:

MR. MIND said...

best2....tp x suka sngat dia ni...

Amear92 said...

agak gempak jugak la..