Sunday, October 3, 2010

Majlis Penyampaian Hadiah ChipsmoreLand5



Sabtu 2 OKT 2010


Selain daripada duduk kat rumah sebab masih batuk lagi....petang hari ni Adi sempat berlatih berlari untuk larian Nike City Run 10K pada 10 Okt ini kat KLCC...so lari lari anak la dekat Taman Bukit Jalil. ADi memang suka berjongging kalau takde apa apa benda nak buat pada petang hujung minggu...walaupun dada agak sakit juga sebab batuk, tapi perlahan lahan Adi lakukan aktiviti ini....So next time sesiapa yang nak ikut Adi jogging boleh la turun kat Taman Bukit jalil ini ok!! huhuhu....

Lebih kurang 1 jam setengah berlari, dalam pukul 645ptg Adi dah bergerak balik ke rumah untuk bersiap untuk menghadiri majlis penyampaian hadiah bagi ChipsMoreland musim ke5.

Majlis penyampaian hadiah ini telah dilakukan di pejabat Red Comm di Kelana Jaya. bermula jam 8mlm. Jadi dapatlah Adi bertemu dengan peserta peserta ChipsmoreLand5 setelah beberapa bulan kami tak jumpa....seluruh keluarga peserta telah datang ke KL ni...memang seronok dapat jumpa balik adik adik Adi ni...alahai....rindu dengar gelak ketawa diarang...hahaha

Disamping itu juga kami dapat makan malam dan juga menyaksikan video dan gambar gambar sepanjang pengambaran CML5 dilakukan...seronok bila dapat mengimbas kembali kenangan kenangan semasa rakaman di lakukan...

Selain itu , wira wira ChipsMore ni cukup sporting bila masing masing membuat persembahan secara sukarela..hahaha..ada yang shufflre, ada yang nyanyi, menari dan ada jugak yang berlakon secara spontan..hahaha....seronok !!


Entah bila la kita akan jumpa lagi, sebab majlis malam ni berakhir agak awal juga sebab masing masing bawa keluarga dan ada yang terpaksa pulang awal ke rumah masing masing....terutama yang berasal dari luar KL....s

Jangan lupa saksikan ChipsMoreland mulai 6 OKT ini setiap hari Rabu , 730ptg di TV9!!!








1 comment:

edzlin007 said...

ooh hari ini, mesti tgk ni. pernah tgk siri ni dulu, menarik jg.
hmm...abg adi rajin jogging, ok jg kalau ajak peminat ramai2 pergi join sekali.