Saturday, July 23, 2011

AMP Media NiteSELASA 19 Julai 2011


Malam ni ada Malam Media AMP yang berlangsung di Hotel DoubleTree Kuala Lumpur. Malam ini semua penyampai radio AMP berkumpul bersama sama wartawan media membuat persembahan untuk memenangi hadiah hadiah lumayan kepada pemenang !


Selepas bekerja, Adi bergerak ke lokasi bersama sama denga Reza dan Nila Kurnia..diarang tumpang kereta Adi...sambil on d way tu kitarang sempat karaoke dalam kereta...hahaha..tintong!!


Sampai kat lokasi, Pak Nil bagi Adi rambut palsu....dia suruh pakai..hahaha...so pakailah sebab PakNil dan penyampai penyampai ERA yang lain turut serta memakai rambut palsu ....hahaha...kelakor muka sekor sekor...


Pic: Foodsss!!!!


Lebih kurang 6 pihak media cetak yang akan membuat persembahan pada malam ini, kebanyakkannya membuat sketsa pendek dan menghiburkan..


Selalu kita tengok para wartawan ayang kan membuat komen dan menilai persembahan artis artis...tapi malam ini persembahan wartawan wartawan tersebut yang akan di nilai oleh penyampai penyampai AMP...hehehe...dan ketua jurinya adalah pelakon Didie Alias....dan Pak Nil juga sebahagian daripada juri pada malam itu!


Pic: Lynn, Dily and JD dari Mix FM


Pic: Geng Rambut pelesu..Ray, Me, Hanif and Rizal..


Selain persembahan dari wartawan...ada juga cabutan bertuah yang menawarkan hadiah seperti voucher pakaian, laptop, Ipad2 dan TV LED 42inch...perghhhh..Adi dan Reza juga berpeluang untuk memberikan hadiah kepada pemenang yang bertuah...Seronok dapat tengok aksi aksi wartawan wartawan ini yang memberikan persembahan yang hebat dan berani mati...hehehe....ada yang ketawa sampai masuk bawah meja melihat aksi mereka...hehehe....


Pic: Alien menyerang bumi...(Kosmo)


Pic: Persembahan Naib Johan...dari The Star


Pic: Juara malam Media....gelak tak hingat!!!Wakaka...


Selesai semua media membuat persembahan....keputusan untuk pemenang malam media AMP 2011 ini telah dimenangi oleh


1) Team Malay Mail - Sketsa Bunga Bunga Cinta (RM5000)


2) The Star - Gabungan Tarian (RM3000)


3) Harian Metro - Sketsa ERA vs Sinar....(RM2000)


Terima kaih kepada wartawan yang datang dan sporting membuat persembahan pada malam ini.....hehehe..tahun depan jumpa lagi!!!


2 comments:

sue perbs.. said...

kelakar la.. geng rambut palsu.. hehe

ADIFASHLA said...

Geng rambut PELESU!! hehehe