Monday, July 11, 2011

Sidang Akhbar Arsenal di KL....



Isnin 11 Julai 2011

Pic: Van Persie and Sagna

Oyeahhhhh...Arsenal sampai ke KL dah....Adi punya lah happy dapat pergi ke majlis sidang akhbar pasukan Arsenal yang berlangsung di Saujana Resort Subang. Pasukan Arsenal tiba jam 1230tgh kat KLIA...dan terus ke hotel tanpa bertemu peminat di lobby KLIA....turun kapal terbang , terus naik bas ke hotel....perghhh superstar giler lah...hehehe


Pic: Arsene Wenger

Sidang akhbar bermula jam 2ptg..bayangkan betapa penatnya si Arsene Wenger ini bersama sama Van Persie dan Sagna melakukan sidang akhbar....jelas kelihatan Van Persie mengantuk dengan mata yang merah....Sagna kelihatan steady jer..Wenger lak, nampak cool kali ni....takde riak riak stress seperti mana kita selalu tengok kat TV...hehehe..


Pic: Coach Dato K.Rajagopal..

Sidang akhbar kali ni , coach Rajagopal bikin lawak...sebab katanya teamnya sekarang ni tak sibuk dengan perpindahan pemain....lol!!! Memang lah!! Memang best la Coach Rajagopal memberikan jawapan dalam sidang akhbar ni sampai Arsene Wenger tergelak jugak....hehehe...


Pic: Akhinya senyum jugak Van Persie dengar lawan coach Rajagopal...hehe

Van Persie dan Sagna hanya bercakap sebanyak 2 kali sahaja, tapi tak dengar apa yang dikatakan...perlahan sangat suara diarang berdua ni....hehe..

Tapi yang tak tahan tu bila Wenger kata , Fabregas dan Samir akan terus kekal bersama Arsenal....Samir Nasri tu ok la jugak....tapi si Fabregas tu, nak ker dia stay kat Arsenal?....hmmm..lepaskan jer la..mamat Fabregas tu pun dah takde hati kat Arsenal dah....






Selepas sidang akhbar sepatutnya ada sesi bertemu peminat dengan pemain pemain, tapi disebabkan kesuntukan masa , Adi tak dapat join sebab kena on air la....actually boss dah bagi kelonggaran hari ni, so mahu tak mahu kenalah laksanakan tugas yang utama....mungkin takde rezeki bertemu pemain pemain Arsenal pada hari ini....:)



Agaknya sesiapa yang nampak muncung Adi masa on the way balik ek Astro...mesti boleh buat sangkut baju ...hehehe...memang seronok dapat jumpa pemain pemain bolasepak kegemaran anda...so sama sama la kita saksikan perlawanan Malaysia menentang Arsenal pada 13 Julai 2011 di Stadium Nasional Bukit Jalil.....Viva Arsenal!!!









6 comments:

gadiscomey said...

agak2 jem tk? .... kena balik on time ler gamak nyer ptg nie kalau tk mau sangkut dpn pintu kuar TPM tu huhuhu

nyonyacyber said...

wahhh beshnya dia jumpa pujaan player dia!

ADIFASHLA said...

mestilah happy...:)

edzlin007 said...

hehe tergelak part ayat dato k rajagopal

Bella Enveeus said...

Ahh bestnya dpt tengok dekat2 and secara live!!! Lengkali,bole bwk saya sekali? Hehe

ADIFASHLA said...

baiklah bella yer...huhuhu