Wednesday, July 20, 2011

Siri Harry Potter yang terakhir.....Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2

Pic: Pelakon utama Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2

SELASA 12 JULAI 2010

Malam ni Adi pergi ketayangan istimewa untuk filem Harry Potter yang terakhir ....Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2.....Rasa macam sekejap sahaja filem ni menemui peminat peminat ....Yupp!! Adi memang salah seorang peminat besar siri harry Potter ini!!!


Pic: Syiling Harry Potter

Malam ni juga para penonton boleh memenangi sebahagian barangan eksklusif Harry Potter , seperti wang syiling Harry Potter, buku catatan , poster gergasi dan juga T-Shirt Harry Potter...semuanya ekslusif...


Pic: Buku catitan yang besar dan cool!

Menonton filem ini merupakan satu emosi yang agak menarik sekali, sebab filem Harry Potter ini Adi ikuti sejak 10 tahun yang lepas...yeahhh.. jadi bila tiba malam ni..agak emosi nak tengok episod yang terakhir ini...malah dlm pawagam ketika menyaksikan filem ini ....penonton bersorak dan bertepuk tangan tanda puas hati!! Jarang dapat tengok keadaan macam ni yang spontan....

Pic: T-Shirt Harry Potter


Pic: Poster besar HP7

YuP! hasilnya dalam filem Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2 ini memang tidak mengecewakan ....Inila filem bersiri yang terbaik Adi pernah saksikan selain filem Star Wars....yeahhh...

Pic: Berjaya membaca jampi...menjadikan pop corn dan minuman jadi saiz gergasi!! hehe


Untuk filem Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2..adi berikan 9/10.....memang terhibur dan puas hati...maybe nak tengok banyak kali lagi.....well...sapa nak belanja Adi?...

10 comments:

sue perbs.. said...

dah tengok jugakk. best.. nk hadiah tu jugak

ADIFASHLA said...

alamak..hadiah tu dah bagi orag ler...huhuhu....citer dia memang best!!!

Aety Teja said...
This comment has been removed by the author.
Aety Teja said...

saya pun dah tengok. memang best. abang adi nak gi tengok lagi sekali ker? nak ikut.. heheheheh ^_^

ADIFASHLA said...

yup..nak tgok lagi next week...huhuhu

Amear92 said...

Dah tgk dah cite ni.. Memang best giler..

Elie Lily said...

elie pun puas hati tgk season yg finale ni! waktu nak ending, rasa sadis gile sebab pasni takde dah muka 3 sekawan tu kat harry potter! ;(

ADIFASHLA said...

Takper Elie...JKmRowling katanya sedang menyiapkan sesuatu yang ada kaitan dengan Harry Potter lepas ni...hehehe....special project la tu..hehhe

ADIFASHLA said...

Takper Elie...JKmRowling katanya sedang menyiapkan sesuatu yang ada kaitan dengan Harry Potter lepas ni...hehehe....special project la tu..hehhe

edzlin007 said...

mmg best gila siri harry potter ini. puas hati juga tgk filem terakhirnya... best sgt sbb dari zaman kanak2 ikuti novel dan kemudian filemnya.