Tuesday, August 23, 2011

Berbuka puasa di kampung dan jumpa sekali lagi anak buah baru ku...

Pic: Aqil dengan embah edok nya (nenek)
AHAD 21 OGOS 2011

Akhirnya hari niAdi dapat juga peluang berbuka puasa buat pertama kali dengan keluarga kat kampung di Karang. Ramadhan ni agak sibuk dengan aktiviti bersama Era.fm.

Sempat juga petang tadi Adi pergi membeli juadah berbuka puasa. Memborong juga lah untuk seisi keluarga Adi...hahah. Alhamdulillah seronok rasanya berbuka bersama sama dengan mak , abah, adik beradik dan juga anak anak buah.


Terutama sekali anak buah yang terbaru ni ,masa 1st time Adi jumpa baby boy ni, dia takde nama lagi....sekarang ni usianya dah nak sampai sebulan , maka mak bapaknya dah bagi nama la..namanya ialah MUHAMMAD SYAKIR AQIL.



Matanya sepet, mukanya bulat....gerammm geramm...hehehe




2 comments:

KSWSK said...

borong nasi ambeng tak? pecal ker

ADIFASHLA said...

Nasi ambeng tak payah borong, sebab boleh dapat senang senang jer kat sini...hehehe